top of page
DSC_7602.jpg

BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona el 1996, de família menorquina, inicia els seus estudis musicals als 5 anys amb el piano. El 2005 entra a formar part de l’Escolania de Montserrat, on va poder començar els estudis d'orgue, a més del violí i cant coral. Durant la seva estada a l'Escolania, acompanyà el cor com a organista, tant a Montserrat com arreu d’Europa.

Des del 2018 és graduat per l’Escola Superior de Música de Catalunya amb Matrícula d’Honor (on ha estudiat amb els mestres Óscar Candendo i Juan de la Rubia) i en col·laboració amb la Universität der Künste Berlin (on ha estat deixeble de Paolo Crivellaro). El 2021 obté amb les màximes qualificacions el Màster en Orgue a la Hochschule für Musik und Dartellende Kunst Stuttgart amb el Dr. Ludger Lohmann. Combina la seva formació d’organista amb la  de continuista, a mà de professors com Luca Guglielmi, Mara Galassi, Arno Schneider o Jörg-Hannes Hahn.

S'ha format paral·lelament en orgue, baix continu i improvisació sota el mestratge ocasional de Montserrat Torrent, Jurgen Essl, Jürgen Kursawa, Naji Hakim, Daniel Roth, Monica Melcova, Roberto Fresco, Michel Bouvard i Luca Scandali entre altres.

És organista titular de l'orgue històric de la Basílica de Santa Maria del Mar, on impulsa la recuperació de la Capella Música de Santa Maria del Mar. També realitza funcions d’organista assistent al Temple de la Sagrada Família, acompanyant el cor Francesc Valls.

En la vessant pedagògica, ha estat professor d'orgue del Conservatorio Superior de Música de Aragón.


Ha realitzat concerts d’orgue en solitari a Espanya, Portugal, Suècia, Turquia i Alemanya. És membre del grup de música antiga The Ministers of Pastime i col·labora habitualment amb el clave i l’orgue amb altres orquestres, cors i consorts (OBC, Orquestra del Liceu, ONCA, Cor de Cambra del Palau de la Música, Orfeó Català, Cantoría…).

L'octubre de 2018 va rebre el 1r Premi del Cicle-Concurs "El Primer Palau" i el Premi de Catalunya Música per la seva interpretació de la Fantasia i Fuga sobre el coral "Ad nos, ad salutarem undam" de Franz Liszt al Palau de la Música Catalana; i l'octubre de 2020 va obtenir el Primer Premio del II Concurso Nacional de Órgano "Francisco Salinas" a Burgos.

 

Altres reconeixements inclouen el 1r Premi del III Concurso Nacional de Jóvenes Organistas "Ioannes Baptista Cabanilles" (2016), el Premi Internacional "Andrés Segovia - José Miguel Ruiz Morales” (2016), el 2n Premi de la “Joseph Gabler Wettweberb” a la “2017 International Summer Academy of Music” (Ochsenhausen, Alemanya), o la beca "Joves Promeses de la música" que atorga la Fundació de Música Ferrer-Salat (2013).

El 2021 publica el seu primer disc en solitari: BachGround, gràcies a Catalunya Música i amb el segell discogràfic Ficta, enregistrat al Monestir de Poblet, i que ha estat aclamat per la crítica com un dels millors de 2021 (font: Enderrock).

Aquesta biografia pot ser utilitzada lliure de drets d'autor.

bottom of page