BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona el 1996, de família menorquina, inicia els seus estudis musicals als 5 anys, estudiant piano sota el mestratge de Rafael Vargas i Cristina Morales. El 2005 entra a formar part de l’Escolania de Montserrat, on va estudiar orgue amb Eduard Vila-Perarnau i Vicenç Prunés, a més d'iniciar els seus estudis de violí i cant coral. Durant la seva estada a l'Escolania, acompanyà el cor com a organista, tant a Montserrat com arreu d’Europa.


Ha cursat els estudis de Grau Professional de piano i orgue al Conservatori del Liceu amb els professors Benjamí Santacana i Josep M. Mas Bonet respectivament. Ha participat en classes magistrals d’orgue, baix continu i improvisació a càrrec de Montserrat Torrent, Ludger Lohman, Jurgen Essl, Jürgen Kursawa, Naji Hakim, Bernhard Leonardy, Monica Melcova, Roberto Fresco, Michel Bouvard i Luca Scandali entre altres.

Des del 2018 és graduat per l’Escola Superior de Música de Catalunya amb Matrícula d’Honor (on ha estudiat amb els mestres Óscar Candendo i Juan de la Rubia) i en col·laboració amb la Universität der Künste Berlin (on ha estat deixeble de Paolo Crivellaro). Combina la seva formació d’organista amb la  de continuista, a mà de professors com Luca Guglielmi, Mara Galassi o Arno Schneider. Actualment cursa el Màster en Orgue a la Hochschule für Musik und Dartellende Kunst Stuttgart amb el Dr. Ludger Lohmann.


Ha realitzat concerts d’orgue en solitari a Espanya i Alemanya. Ha col·laborat amb el clave i l’orgue amb diverses orquestres, cors i consorts (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya [OBC], Cor de Cambra del Palau de la Música, Orfeó Català, Cor de la Diputació de Girona, In Nomine, Orquestra de Cambra de Granollers, Orquestra de Cambra Illa de Menorca…). Ha enregistrat per Catalunya Música, la Unió Europea de Radiodifusió i la discogràfica La mà de Guido. Puntualment acompanya el cor Francesc Valls al Temple de la Sagrada Família com a organista assistent en les celebracions litúrgiques.

L'octubre de 2018 va rebre el 1r Premi del Cicle-Concurs "El Primer Palau" i el Premi de Catalunya Música per la seva interpretació de la Fantasia i Fuga sobre el coral "Ad nos, ad salutarem undam" de Franz Liszt al Palau de la Música Catalana.

 

Altres reconeixements inclouen el 1r Premi del III Concurso Nacional de Jóvenes Organistas "Ioannes Baptista Cabanilles" (2016), el Premi Internacional "Andrés Segovia - José Miguel Ruiz Morales” (2016), el 2n Premi de la “Joseph Gabler Wettweberb” a la “2017 International Summer Academy of Music” (Ochsenhausen, Alemanya), o la beca «Joves Promeses» de la música que atorga la Fundació de Música Ferrer-Salat (2013).

Aquesta biografia pot ser utilitzada lliure de drets d'autor.